Saturday, September 1, 2012

Ülemiste järvejooks

Kuna Ülemiste järvejooksust Seb Tallinna maratonini jäi ainult kaks nädalat siis sai otsustatud, et sellelt võistluselt maksimumi välja ei pigista ja teen sellise tugeva tempojooksu 4,10km tempos. Päris mõnus oli sellises tempos tiksuda! :)
Viimasel kolmel kilomeetril, mis kulgesid metsavahel, tõstsin veidike tempot ja viimased 400m tuli isegi spurtida, kuna ei tahtnud kuidagi noorele konkurendile Frank Abnerile alla vanduda ;) Seekord veel suutsin võita, aga arvata on, et juba järgmisel aastal näitab uus tulevikumees juba kandu :)
Lõppkokkuvõttes 76.koht ajaga 57,16 ja jooks täitis eesmärgi ilusti ära.
Enne maratoni tuleb veel korralik tulemus kirja saada homme toimuval J. Jaansoni kahe silla jooksul, mis siis ühtlasi ka linnajooksude neljas osavõitlus. Ka seal ei tahaks maksimumi välja panna, aga kuna 100 esimest saavad uhke jooksusärgi J. Jaansoni autogrammiga, siis ilmselt peab ikka rohkem pingutama kui Ülemistel.
Samas tuleb üritada linnajooksude arvestuses oma 17.kohta, aga ega see lihtne saa olema, kuna konkurendid hingvad tihedalt kuklasse ja Ülemiste tulemuste põhjal võib järeldada,et mõned on vahepeal veel teravamaks läinud :)

No comments:

Post a Comment