Thursday, August 2, 2012

Pühajärve jooks

Nädal enne Pühajärve jooksu haigestusin mingisse nõmedasse kõhuviirusesse, millega kaasnes loomulikult ka väike palavik ja üleüldine nõrkus. Haigus õnnestus paari päevaga seljatada, aga päev enne võistlust oli ikka veel veidi nõrk olemine ja kuigi trenni oli kõvasti lõhtud siis väike ebakindlus jäi ikkagi sisse.
Hommikul võttis Viljar mu Siriuse juurest varakult peale ja seega oli kohalejõudes aega üle pooleteise tunni kohaneda Pühajärve jooksul valitseva traditsioonilise ligi 30 kraadise kuumusega ;)
Soojendusjooks 2km+ venitused+ mõned jooksuharjutused ja kiiremad lahtijooksud ning võiski sammud stardikoridori sättida ;)
Sai veel sõpradele FB jooksmisest edukat jooksu soovitud ja kõlaski stardipauk.
Esimesed 2km läbisin 3,40km tempoga ja kolmanda 3,44. Juba peale kolmandat kilomeetrit andis tunda, et vahepeal on haigus läbi põetud ja väga raske oli...mõtlesin, et miks krdi pärast ma seda teen, see võistlus ei ole nii tähtis ja äkki astuks ikka seekord kõrvale jne jne. Kuna ma ikka kergelt allaandja pole siis jätkasin masotsemist kuni pmst lõpuni välja ;)
Lõpuajaks tuli 42,37 ehk minuti võrra parem kui kahel eelmisel aastal. Selle ajaga sai päris hea 50.koha.
Hiljem koos Taaviga lõdvestusjooksu tehes trehvasime ka Viljariga, kes samuti kurtis, et väääääga raske oli.
Viljar oli seekord kolmas.

Peale lõdvestust ja venitusi sai sel aastal esimest, teist ja ka kolmandat korda vees ära käidud ja kuni õhtuni rannas peesitatud ;)

No comments:

Post a Comment